انواع غذا با ساندویچ ساز
احتمالا تا به حال زیاد برای شما پیش آمده است که برای غذا درست کردن بی حوصله و بی انرژی باشید و یا این که ممکن است زمان زیادی برای تهیه یک غذای مناسب نداشته باشید ، در این زمان ساندویچ ساز ها به کمک شما می آیند ، با ساندویچ ساز ها به راحتی می توان انواع غذاهایی چون اسنک ها ، لقمه های خانگی ، انواع کوکو ها و حتی شیرینی ها و کیک ها لقمه ای خوشمزه ای را تهیه کرد . مدل غذاهایی که توسط ساندویچ ساز ها پخته می شوند به حالت لقمه ای هستند همین امر باعث شده است تا برای استفاده از این مدل غذا ها در محل کار ، مدرسه ها و … گزینه بسیار مناسبی می باشند .
در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا با طرز تهیه انواع غذاهایی که می توانید با ساندویچ ساز تهیه کنید آشنا شوید ، البته ما در اینجا فقط چند تا از محبوب ترین غذاه را ذکر کردیم ، وگرنه غذاهای بسیار بیشتری هستند که می توان با ساندویچ ساز ها درست کرد .
طرز تهیه اسنک با ساندویچ ساز
اگر کسی از شما پرسید که با ساندویچ ساز چی بپزم ؟ حتما اسنک های مختلف کالباس ،مرغ ، قارچ ، سوسیس ، برگر و .. را به آن ها معرفی کنید که جزو پرطرفدار ترین وعده های غذایی به شمار می روند و کمتر کسی پیدا می شود که به اسنک ها علاقه ای نشان ندهد .
برای تهیه مواد لازم اسنک ها نیاز نیست بازار را زیر و رو کند تا بتواند مواد لازم آن را تهیه کنید تنها کافی است تا برای درست کردن اسنک خود نان تست داشته باشید و مواد مختلفی چون سس ، رب ، پیاز ، گوجه فرنگی ، فلفل دلمه، پنیر پیتزا و .. را به دلخواه به مواد اصلی که ممکن است کالباس ، سوسیس ، مرغ و قارچ ، برگر …. باشد اضافه کنید . در این حالت همه مواد خود را با یکدیگر ترکیب می کنید ،در انتها پس از داغ شدن ساندویچ ساز یک لایه نون تست ر رو آن قرار دهید و مواد خود را بر روی آن بچینید و سپس نون تست دیگری را روی مواد قرار دهد و درب دستگاه را به طور کامل ببندید.
تهیه اسنک سیب زمینی به روش هندی
با روش پخت اسنک سیب زمینی به سبک هندی آشنا شوید
مواد لازم برای اسنک سیب زمینی هندی :
سینه مرغ بی استخوان ۲۰۰ گرم برش خورده به صورت نواری باریک
سیب زمینی آب پز و رنده شده ۲ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد متوسط
نان تست ۱۶ ورق
گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط برش حلقه ای خورده
پیتزا گودا ۸ ورق
سیر ۲ حبه رنده شده
پنیر پیتزا به مقدار لازم رنده شده
نمک، فلفل، زردچوبه، کره به مقدار لازم
طرز تهیه اسنک سیب زمینی به سبک هندی :
در تابه ای مقداری روغن گرم کنید، پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا سبک شود.
برشهای مرغ را همراه با نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید. مواد را مدام هم بزنید و ۷-۱۰ دقیقه در همین وضعیت تفت دهید.
بعد از این مدت حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد قدری خنک شوند. در کاسه ای سیب زمینی رنده شده، پنیر رنده شده، سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
سپس مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید.
طبق روشی که قبلاً گفته شد، سطح خارجی نانها را با مقداری کره نرم شده پوشش دهید، مقداری از این مخلوط روی ۸ ورق از نانهای تست بمالید، دو برش از گوجه فرنگی و یک ورق پنیر گودا روی مواد بگذارید، ۸ ورق دیگر از نانهای تست را روی نانهای آماده قرار دهید و اسنکها را کمی فشار دهید تا کاملاً منسجم شوند.
بعد آنها را به مدت ۳ تا ۶ دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید تا برشته شوند. این اسنک معمولاً با سس گوجه فرنگی کچاپ سرو میشود.
مقدار هر دو نوع پنیر کاملاً سلیقه ای است و شما میتوانید مقادیر فوق را به دلخواه کم یا زیاد کنید. به عنوان جایگزین پنیر گودا (در صورتی که در دسترس ندارید) میتوانید از پنیر تست ورقه ای استفاده کنید.
برای طعم دار شدن مرغ، بهتر است چند دقیقه قبل از طبخ، مرغ را با کمی آبلیمو و زعفران مزه دار کنید.
طرز تهیه کوکی میکری
مواد لازم برای ۸ الی ۱۰ کیک :
آرد ۱۲۸ گرم ( ۱ پیمانه )
کره ۱۱۳ گرم ( ۱/۲ پیمانه ) نرم شده در دمای محیط ( اگه از روغن مایع یا جامد استفاده میکنید ۸۰ گرم کافیه )
شیر یا آب ۳۰ میلی لیتر
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱۰۰ گرم ( ۱/۲ پیمانه یا ۸ قاشق غذاخوری استاندارد )
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱ قاشق چایخوری ( یا هل یا جوز هندی یا اسانس دلخواه )
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری ( در صورت تمایل )
طرز تهیه:
بیکینگ پودر و آرد رو با هم سه بار الک کنید. اگه میخواید کل مایه کیک رو کاکائویی درست کنید پودر کاکائو رو هم با آرد و بیکینگ پودر الک کنید. ولی اگه میخواید نصف مایه کیک رو ساده و نصف دیگه ش رو کاکائویی کنید، پودر کاکائو رو آخر سر اضافه کنید.
کره و شکر رو در ظرفی بریزید و با همزن یا ویسک خوب هم بزنید تا نرم و کرمی بشن. من از روغن جامد استفاده کردم.
تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید.
هر بار خوب هم بزنید.
وانیل رو هم اضافه کنید و هم بزنید.
مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو به تدریج به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید.
آب یا شیر رو هم آروم آروم اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط بشه و مایه یکدستی تشکیل بشه.
روش فوری تر و راحت تر اینه که همه ی مواد رو از ابتدا با هم مخلوط کنید. اگه عجله ندارید توصیه میکنم به ترتیب گفته شده مایه کیک رو آماده کنید.
حالا اگه میخواید دو رنگ کیک داشته باشید مایه کیک رو به دو قسمت تقسیم کنید. توی یکی از قسمتها ۱,۵ قاشق غذاخوری پودر کاکائو بریزید. ( ۳ قاشق غذاخوری برای کل مایه کیک هست ) خوب هم بزنید تا یکدست بشه.
ساندویچ ساز رو با کمی روغن یا کره چرب کنید. درش رو ببندید و روشنش کنید و حدود ۳ دقیقه بذارید با در بسته گرم بشه.
بعد از اینکه دستگاه گرم شد از مایه کیک با قاشق در ساندویچ ساز بریزید. زیاد پرش نکنید.
درش رو ببندید و حدود ۳ الی ۵ دقیقه اجازه بدید کیک ها بپزند. اگه لازمه بیشتر بپزند باز هم در ساندویچ ساز رو ببندید تا روشون طلایی بشه.
با خلال دندون هم میتونید پخته شدن کیک رو امتحان کنید.
همه ی مایه کیک رو به همین ترتیب آماده کنید. توجه کنید هر بار کمی ساندویچ ساز رو چرب کنید.
کیکهاتون برای پذیرایی آماده ست.
طرز تهیه سمبوسه با ساندویچ ساز :
برای سمبوسه، ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن تفت بدهید، سپس فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت بدهید زمانی که نرم شدند قارچ ها را ریز خرد کنید و اضافه کنید کمی تفت بدهید.
زمانی که آب قارچ ها رو به پایان است گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدهید اگر دوست داشتید می توانید جعفری خرد شده را اضافه کنید. و تفت بدهید. نمک، فلفل، آویشن، پودر سیر و زردچوبه را اضافه کنید و مقدار کمی آب به آن اضافه کنید و اجازه بدهید مواد مغز پخت شوند و آب آن کشیده شود.
سپس 4 لایه نان لواش را به سایز صفحه ی کل ساندویچ سازتان برش بزنید. صفحه های ساندویچ ساز را چرب کنید و 4 لایه از نان را روی صفحه قرار بدهید و از مواد سمبوسه روی آن پخش کنید.
و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید. و بعد 4 لایه دیگر نان لواش را روی آن ها قرار بدهید و در ساندویچ ساز را ببندید با این روش نان های لواش سرخ و خشک می شوند و روغن زیادی مصرف نمی کنند.
ویژگی دستگاه های ساندویچ ساز
1 – صفحات تفلون: بیشتر دستگاه های ساندویچ ساز صفحات ثابتی دارند. اندازه این صفحات ثابت است و از تفلون ساخته شده اند. بعضی از صفحات کوچک تر هستند و برخی اندازه بزرگ تری دارند. در فروشگاه های مواد غذایی هم نان های مستطیل شکل در دو اندازه وجود دارد که برای قراردادن در دستگاه باید اندازه مناسبی را انتخاب کنید.
2 – درجه قابل تنظیم: برخی از دستگاه ها درجه های قابل تنظیمی دارند و در مدل های ساده و ارزان امکان تنظیم درجه حرارت وجود ندارد. در نمونه های گران تر زمان سنج و زنگ هم وجود دارد تا به محض آماده شدن ساندویچ ها به سراغ شان بروید.
3 – لبه های بلند: در گروهی دیگر لبه دستگاه به اندازه کافی بلند است تا در موقع تهیه ساندویچ پنیرهای آب شده یا روغن کباب از لا به لای صفحات خارج نشوند و به بیرون نریزند.
4 – رنگ ها: بیشتر دستگاه های ساندویچ ساز سفیدرنگ هستند اما در میان آنها انواع نقره ای رنگ هم پیدا می شود. اگر سایر لوازم خانگی تان را سیلور انتخاب کرده اید بهتر است این دستگاه خانگی کوچک را هم با بقیه هماهنگ کنید.
5 – دستگیره ها: داشتن دستگیره عایق هم ویژگی دیگری است که باید به آن توجه کنید.