همه نکات در رابطه با تابه رژیمی
امروزه با توجه به شایعاتی که در رابطه با ظروف پخت و پز وجود دارد بسیاری از افراد هستند که بر روی انتختاب و خرید نوع ظروف پخت و پز خود حسا هستند ، در این بین تابه های رژییم را به شما معرفی می کنیم که از محبویت بسیار بالایی برخوردار هستند اگر فردی هستید که به سلامتی خود اهیمت ویژه ای می دهید و تقریبا همیشه در حال رژیم گرفتن هستید به شما پیشنهاد می کنم تابه های رژیمی را خریدار کنید این نوع تابه ها با توجه به قابلیت هایی که دارند به خوبی می توانند غذاهای شما را بدون روغن و به صورت بخار پز آماده کنند ، با خواندن این مطلب بیشتر راجع به تابه های رژیمی اطلاعات به دست می آورید .از این نوع تابه ها یم توان برای گریل کردن هم استفاده کرد به این مدل از تابه ها می توان نام تابه ها همکاره را نسبت داد .
نکاتی قبل از خرید تابه رژیمی
قبل از انتخاب تابه رژیمی مورد نظر درباره مارک های مختلف موجود در بازار پرس و جو کنید تا دقیقا آنچه را که به آن نیاز دارید، خریداری کرده باشید.
تابه های رژیمی در ابعاد مختلفی در بازار یافت می شوند. بنا به نیاز خود و تعداد افراد خانواده اقدام به خرید کنید.
قبل از استفاده از ظرف، راهنمای موجود در جعبه را به دقت مطالعه کنید و از جزییات پخت و پز آگاه شوید.
بهترین نوع تابه های بدون نیاز به روغن، انواعی هستند که به صورت مستقیم روی شعله اجاق گاز قرار می گیرند.
باید قبل از خرید از نسوز بودن دسته ماهی تابه مطمئن شوید.
نباید به دنبال نوع ماهی تابه با قیمت پایین باشید زیرا نوع استاندارد و مرغوب این ماهی تابه قیمت مشابهی دارند.
تابه های رژیمی بنا به ابعاد، جنس، نوع و کارایی به قیمت های مختلفی در بازار یافت می شوند. در زمان خرید باید بدانید که قیمت بالای ماهی تابه نشان دهنده مرغوبیت آن نیست. باید از افرادی که از خرید این نوع ماهی تابه رضایت دارند کمک بگیرید تا بتوانید کالای مناسبی را بخرید.
نکاتی درباره نگهداری تابه ها :
کاربرد تابه رژیمی1.از این ظرف برای نگهداری غذا در یخچال استفاده نکنید مخصوصا غذاهای ترش
از ابر یا اسکاچی که نرم باشد برای شستن این تابه ها استفاده کنید .
این تابه را تا جایی که میتوانید در ماشین ظرفشویی قرار ندهید و برای شستن ان از دست استفاده کنید .
اگر هم از ماشین ظرفشویی استفاده میکنید بعد از ان داخل ظرف را دوباره چرب کنید
چرا اين تابهها اينقدر پرطرفدارند؟
مهمترين مزيت استفاده از ماهي تابههاي رژيمي، عدم استفاده از روغن در طبخ غذاها است اما يکي از ويژگيهاي شگفتانگيز آنها اين است که شما هنگام پخت و پز و سرخ کردن غذاها نياز به برگرداندن غذا نداريد و کافي است هنگامي که يک طرف غذا سرخ شد، طرف ديگر ظرف را روي شعله اجاق گاز قرار دهيد.
اين موضوع اهميت زيادي دارد زيرا هم شکل ظاهري غذا حفظ ميشود و هم اينکه پاشيدن روغن به اطراف و ريختن آن روي پوستتان را تجربه نخواهيد کرد.
يکي از خصوصيات با اهميت اين تابهها، نچسببودن سطح داخلي و حتي بيروني آنها است چرا که هم غذا به ظرف نميچسبد وهم شستشوي آن آسان است اما گروهي از اين تابهها هم در بازار يافت ميشوند که با وجود نچسب بودن لايه بيروني و دروني ظرف دسته نسوز ندارند و اگر يادتان نباشد و دسته تابه با شعله گاز تماس پيدا کند، پوشش لاستيکي دسته آب ميشود و بوي بسيار نامطبوعي در آشپزخانه به وجود ميآيد.
کار با تابه رژیمی
مانی که شما می خواهید مواد غذایی مختلف را داخل تابه سرخ کنید ، کار به سادگی شروع می شود ، اما پس از سرخ شدن یک طرف غذای شما ، مجبور به برگردادند آن برای سرخ شدن و طبخ طرف دیگر می شوید که این کار کمی دشوار است و می تواند باعث خراب شدن ظاهر غذا و همچنین عدم پخت یکسان شود . این بار قصد داریم شما را با یک محصول نوین ، از نسل جدید ماهیتابه ها با عنوان ماهیتابه دو طرفه رژِمی آشنا کنیم .
یک ماهیتابه دو طرفه است که در درجه اول ، به شما این امکان را می دهد تا به سادگی مواد غذایی را برگردانید و در نهایت غذای خود را به صورت یکنواخت درست کنید . این موضوع باعث می شود غذایی شما ظاهر زیبای خود را در برگرداندن از دست ندهد . در بین دسته های این ماهیتابه دوطرفه یک آهنربای قوی تعبیه شده و می توانید با بستن درب ماهیتابه ، به راحتی آن را بر گردانید . البته لازم به ذکر است در بین دو تابه ، یک واشر قرار گرفته که مانع از بیرون ریخت روغن و مواد داخلی ماهیتابه به بیرون خواهد شد .
در پخت غذاهایی که دارای استخوان های شکسته شده می باشند ، دقت کنید که غذا طوری داخل تابه قرار گیرد که نوک تیز استخوان با سطح داخلی تابه در تماس نبوده و منجر به آسیب پوشش نچسب نگردد .
در حین آشپزی و بعد از آن ، از زدن قاشق و دیگر اجسام سخت به لبه های تابه ( آنگونه که عده ای در حین آشپزی عادت به انجام مکرر آن دارند ) جدا پزهیز کنید ، زیرا آب بندی تابه دچار نقص می گردد .
به جهت حفاظت از لایه نچسب داخلی ، هیچ گاه آب سرد را به داخل تابه داغ نریزید .
به دلیل استفاده شعله ملایم ( در حین آشپزی با تابه هپی کال ) می بایست شعله اجاق گاز کاملا یکنواخت باشد تا حرارت بطور یکسان در تمام سطح تابه منتشر شود .